Recordaantal
bezoekers Rondleiding

Tilburg – In het gouden jubileumjaar heeft de rondleiding bij Schrobbelèr een recordaantal bezoekers getrokken. Ruim 15 duizend mensen wisten afgelopen jaar de weg te vinden naar de Tilburgse distilleerderij. De activiteit werd in februari nog uitgeroepen tot leukste uitje van Brabant 2023 door de ANWB.

“De weekenden zaten voor de benoeming van leukste uitje al bomvol, maar ook op de doordeweekse dagen weten steeds meer groepen ons te vinden”, aldus Boyke Joosten, manager rondleidingen. Het is een kers op het gouden jubileumjaar. “We hebben als bedrijf een fantastisch jaar achter de rug in het 50-jarig bestaan. Dat we het mogen afsluiten met zo’n record maakt het extra bijzonder” vertelt Joosten.

Nu nog meer rondleidingen in juli & september!


Wees er snel bij want vol is écht vol!

Schrobbelèr
4.9
Gebaseerd op 218 beoordelingen
powered by Google
js_loader

De reviews liegen er ook niet om. Op Google scoort de activiteit 4,9 sterren uit vijf. En ook op Tripadvisor staan ze bovenaan als je zoekt op uitjes in Tilburg. De rondleiding is een hele belevenis en duurt maar liefst drie uur. Het is in een bourgondische sfeer waarin je wordt meegenomen in de wereld van de kruidenlikeur. Tijdens de ontdekkingstocht maak je kennis met het verhaal achter Schrobbelèr. Proef, ruik en luister je weg door de historie, het geheim van het familierecept, het bottelen van de kruiken en met name de warme sfeer van Schrobbelèr.

In het weekend is er een losse kaartverkoop en doordeweeks kunnen ook groepen een rondleiding boeken. Ook nieuwsgierig naar zo’n gezellig uitstapje bij Schrobbelèr? Kijk voor alle mogelijkheden op www.schrobbeler.nl/rondleiding

Nog meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen over de Rondleiding

Ben je met een groep van minimaal 25 personen, dan kan je op een doordeweekse dag reserveren. Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in.

De actuele tijden en data waarop wij rondleidingen geven kan je vinden in het data overzicht van onze rondleidingen.

Het is een 3 uur durend programma, inclusief ontvangst met koffie/thee en een proeverij van 3 varianten van Schrobbelèr.

Aangezien de rondleiding draait om ons product en dit alcohol bevat, is het wettelijk niet toegestaan om kinderen mee te nemen. Dat geldt dus ook voor baby’s.

Ja, dit betekent dat er echt geen kaarten meer beschikbaar zijn.

Nee, wij hebben helaas geen lunchkaart. Het is wel mogelijk om een stuk appelgebak te bestellen, een warm worstenbroodje of een bourgondische borrelplank.

In de avond hebben we geen mogelijkheden. We geven rondleidingen in de (einde)ochtend of in de middag.

Het programma duurt 3 uur. Dat is een bewuste keuze, wij korten deze dan ook niet in. Bij de open rondleidingen in het weekend is het vooral heel jammer als je eerder vertrekt.

Het maximaal aantal personen dat wij kunnen ontvangen is 60.

In de weekenden hebben we Open rondleidingen en dit betekent dat iedereen hier kaartjes voor kan kopen. We maken dan ook geen uitzonderingen voor (kleinere) groepen. Mochten jullie dus in het weekend willen langskomen, dan kan je de kaarten via onze website aankopen.

Ben je met minder dan 25 personen en wil je graag op een doordeweekse dag komen? Kijk dan tussen de beschikbare data op de website. Hier vind je alle mogelijkheden voor een rondleiding waar je bij kan aansluiten.

Nee, wij werken niet met groepskortingen. We werken met vaste prijzen en deze zijn voor iedereen hetzelfde.

We schenken als vervanger eventueel een ice-tea. Alleen de eerste variant vervangen we niet omdat ernaast ook een koffie/thee geschonken wordt.

Nee, onze cadeaubonnen zijn tot 1 jaar na uitgifte geldig. Dus binnen een jaar moet u deze verzilverd hebben. Dat houdt in dat de reservering binnen één jaar na uitgifte gemaakt moet zijn, de datum van de rondleiding hoeft dus niet binnen dit jaar te vallen.

Bij het bestellen van de kaarten kunt de code invoeren bij het afrekenscherm op onze website. Mocht u hier niet uitkomen mag u altijd even bellen.

Bekijk hier de algemene voorwaarden van de rondleiding.

Een origineel cadeau?

Geef de Schrobbelèr rondleiding cadeau

Schrobbelèr doordeweekse groepsrondleiding

DD dash MM dash JJJJ
Let op, doordeweekse groepsrondleidingen bij Schrobbelèr zijn alleen mogelijk vanaf 25 personen.
Voer een getal groter dan of gelijk aan 25 in.
Wij hebben interesse in een(Vereist)
Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief inschrijving

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van leuke acties!