Garnalencocktail
met Schrobbelèr-cocktailsaus

Ingrediënten

Schrobbelèr-cocktailsaus:

  • 200 ml ongezoete slagroom
  • 4 el ketchup
  • 50 ml Schrobbelèr
  • mespuntje cayennepeper
  • enkele druppels
  • worcestershiresaus

Opmaak:

  • 4 takjes verse dille
  • ½ slatrio
  • 200 g Hollandse garnalen
  • sap en rasp van ½ citroen
  • versgemalen peper
  • zout

Aan de slag

Klop in een kom de slagroom lobbig en meng er voorzichtig de ketchup en de Schrobbelèr doorheen. Voeg de cayennepeper en worcestershiresaus toe en breng op smaak met peper en zout.

Houd vier topjes dille apart en snijd de rest ragfijn.

Was de sla en pluk fijn. Verdeel de sla over vier mooie glazen.

Maak de garnalen lichtjes aan met de dille en het citroensap en -rasp. Verdeel de garnalen over de sla.

Schep er de cocktailsaus overheen. Rasp er nog een beetje citroenschil overheen en garneer met een topje dille.

Eet smakelijk!

Nieuwsbrief inschrijving

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van leuke acties!