SchrobbelèrIJskoffie

Ingrediënten

  • 50 ml Schrobbelèr
  • 50 ml vers gezette espresso
  • 50 ml koude (volle)melk
  • ijsblokjes of crushed ice
  • vleugje karamelsaus
  • optioneel: slagroom

Aan de slag

Neem een hoog glas (± 250 ml inhoud) en vul deze tot 1/3 met de ijsblokjes. Giet de verse (eventueel afgekoelde) espresso erbij en roer het even goed door.

Doe de Schrobbelèr erbij en vervolgens de melk.
Giet er een vleugje karamelsaus bij.

Top hem af met slagroom voor de lekkere trek. Je kunt hem natuurlijk nog verder decoreren met karamelsaus en/of cacaopoeder.

Proost!

Heb je een shaker tot je beschikking?
Bovenstaande kan ook eenvoudig in een shaker of zelfs blender gemaakt worden. Je doet dan alle ingrediënten (zonder de slagroom) in de shaker/blender en mixt het geheel 30 seconden, giet het in een hoog glas en top hem af met de slagroom.

Nieuwsbrief inschrijving

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van leuke acties!