Schrobbelèr Limited Edition

Schrobbelèr bestaat dit jaar 50 jaar en om die reden komen we met iets heel bijzonders! Speciaal ter gelegenheid van dit jubileum hebben we een houtgelagerde Limited Jubileum Edition Schrobbelèr ontwikkeld. Een unieke smaaksensatie!

Met een halve eeuw ervaring weten we dat kwaliteit tijd vergt. Daarom hebben we onze likeur een heel jaar laten rusten op eikenhouten vaten. De Limited Jubileum Edition is met de hand gebotteld in speciale 50CL kruiken in een gelimiteerde eenmalige oplage van 5000 stuks. Elke kruik is genummerd en verpakt in een prachtige exclusieve houten verpakking; een waar collector’s item!

De consumentadviesprijs bedraagt € 50,-
Schrobbelèr staat voor warmte en vriendschap. Daarom steunen we met een deel van de opbrengst van deze Limited Jubileum Edition een aantal goede doelen die wij een warm hart toedragen. 

De verpakking zal deze en volgende week bij de slijterijen geleverd worden. Tip: neem vooraf contact op met jouw slijter om een verpakking te reserveren! De slijter kan dan meteen vertellen per wanneer de verpakking bij hen verkrijgbaar is.

Hieronder vind je een overzicht van de verkooppunten:

Nieuwsbrief inschrijving

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van leuke acties!