Ingrediënten
- 50 ml Schrobbelèr
- 50 ml vers gezette espresso
- slagroom
- cacaopoeder
- karamel- of chocolade-siroop
- Schrobbelèr espresso glas
Aan de slag
Warm de Schrobbelèr kort op met een stoompijpje. Mocht je deze niet hebben kun je Schrobbelèr op kamertemperatuur gebruiken.
Vul het glas tot halverwege het logo met Schrobbelèr (50 ml) en vul vervolgens af met een kopje espresso (50 ml).
Doe daar een mooie toef slagroom bovenop en garneer met bijvoorbeeld cacaopoeder of karamel- of chocoladesiroop.


EspressoDownloads

Promoot de Schrobbelèr Espresso in jouw zaak met onze downloadbare content en laat jouw gasten genieten van deze ware smaaksensatie!
Schrobbelèr Espressoin jouw zaak
Ontdek de mogelijkheden van Schrobbelèr in jouw zaak, vraag nu jouw gratis Espresso-promopakket aan.
