Vacature

Schrobbelèr zoekt per direct Assistent Manager Rondleidingen

Stroomt het gastvrijheidsbloed jou door de aderen? En is het overtreffen van verwachtingen jou op het lijf geschreven? Dan zijn wij bij Schrobbelèr op zoek naar jou!

Schrobbelèr is een Tilburgs familiebedrijf dat ooit in de jaren ’70 in de huisbar van Jan Wassing begon. Inmiddels is de kruidenlikeur gegroeid tot een nationaal bekend merk en wordt het zelfs gedronken buiten de landsgrenzen. Schrobbelèr kenmerkt zich door een enthousiaste, ambitieuze, maar ook informele werksfeer. 

Rondleidingen

Al jaren organiseren wij rondleidingen in onze distilleerderij in Tilburg. De laatste jaren is het zelfs uitgegroeid tot een ware Belevingsfabriek. In een drie uur durend programma dompelen we onze gasten onder in de wereld van Schrobbelèr. Naast het informatieve gedeelte zijn sfeer, beleving en gezelligheid de belangrijkste ingrediënten. Niet voor niets zijn we door de ANWB uitgeroepen tot het Leukste Uitje Van Brabant in 2023!

De rondleiding valt of staat met het juiste personeel. Hoe mooi zou het zijn als jij daar je draai aan mag geven?! Voor de organisatie en uitvoering zijn wij namelijk op zoek naar die fijne collega die medeverantwoordelijk is voor de (personeels)planning, kwaliteitsbewaking, inkoop en uitvoering van de rondleidingen.

Sfeerbeleving

Wij zoeken iemand met het Schrobbelèr-DNA. Dat is iemand die het merk Schrobbelèr goed kent, houdt van gezelligheid, horeca-ervaring en presentatietalent heeft, niet bang is om voor grote groepen te staan, gaat voor de maximale sfeerbeleving, goedlachs is en een glimlach bij anderen op het gezicht kan toveren. Je stuurt een jong en dynamisch team aan dat onze gasten dagelijks in de watten legt. En je geeft dus zelf ook de rondleidingen en voert de bijhorende horecawerkzaamheden uit. Samen geef je onze gasten een onvergetelijke ervaring. Naast de uitvoering van de rondleidingen verzorg je de inkoop en ben je verantwoordelijk voor de werving, opleiding en planning van kundig, enthousiast en representatief personeel.

Het aantal uren tussen de 28 en 40 is bespreekbaar, evenals de werkdagen. Het is voor ons logisch dat je minstens één, maar liever nog beide weekenddagen beschikbaar bent. De rondleidingen vinden nagenoeg altijd overdag plaats, werken in de avonduren gebeurt incidenteel.

Jij wordt:

 • Hèt gezicht en aanspreekpunt voor Schrobbelèr-liefhebbers die ons bezoeken
 • Medeverantwoordelijk voor de personeelsplanning, inkoop, kwaliteitsbewaking en uitvoering van de rondleidingen
 • Medeverantwoordelijk voor het aannemen en beheren van reserveringen

Jij hebt:

 • Minimaal MBO4 denk- en werkniveau
 • Horeca-ervaring (is een vereiste)
 • Structuur en plannings-skills
 • Het diploma ‘Sociale Hygiëne’ of je bent bereid dit op korte termijn te halen
 • En mocht je ervaring hebben met zingen/presenteren/entertainen dan is dat helemaal fijn!

Wat bieden wij jou?

 • De kans om je eigen afdeling te runnen bij een van de gezelligste bedrijven van Tilburg en omstreken
 • Een baan van 28 tot 40 uur, flexibel inzetbaar
 • Een prima salaris
 • Een onregelmatigheidstoeslag bovenop je salaris, voor je werkzaamheden in het weekend en eventueel avonden
 • Gezellige collega’s
 • Een goede CAO (Drankindustrie)

Sollicitatieprocedure

Lijkt het je wat? Twijfel dan niet en stuur ons uiterlijk 15 november een mail via rondleiding@schrobbeler.nl. Hierin leg je uit wie je bent en waarom jij de persoon bent die we zoeken. Mogelijk nodigen we je dan in november nog uit voor een kop koffie om beter kennis te maken en hopelijk kunnen we spoedig samen proosten op een mooie samenwerking. Wil je meer informatie over de vacature bel dan naar Schrobbelèr, 013 515 61 60 of mail naar rondleiding@schrobbeler.nl

Nieuwsbrief inschrijving

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van leuke acties!